Jak Tai Chi Chuan zmienia charakter czlowieka

Jak Tai Chi Chuan zmienia charakter czlowieka Gdy bydła jedzą trawę, mięso jest mniej tłuszczu, a zatem również mniej kalorii. Mięso ze zwierząt karmionych trawą zawiera również odpowiednie ilości Omega 3 niezbędnych kwasów tłuszczowych. Te ważne tłuszcze utrzymać układ krążenia funkcjonuje prawidłowo.

Badania pokazują również, że „jaja od na stronie więcej informacji kur wypasane może zawierać aż 10 razy więcej Omega 3s” od ptaków hodowanych w stodole paszowego.usługi pogrzebowe warszawa Amerykańscy diety są nasycone zbyt wiele Omega-6 i Omega-9s, co powoduje delikatną równowagę w organizmie, by stać się zdenerwowany. To zaburzenie ilości kwasów tłuszczowych Omega 3 może również przyczynić się do raka.

Czynniki związane z fabrycznie hodowlanych mięs stworzyli negatywny wynik na zdrowie przeciętnego człowieka i środowiska. Jako naród, jesteśmy w kryzysie zdrowotnym. Nie jest to trywialne kwota niego można podłączyć do sposobu, w jaki proces produkcji mięsa zostały przeliczone po jego naturalne metody i korzystny wpływ na ziemi w coś ledwo przypominający prawdziwe rolnictwo.

Jednym ze sposobów, aby rozwiązać niektóre z tych problemów będzie cofać się na konsumpcji mięsa. W Stanach Zjednoczonych, spożycie mięsa jest na około 200 funtów (w tym ryb i drobiu) na osobę rocznie. Zmiana poziomu konsumpcji mięsa będzie musiał odpocząć od ogromnych wysiłków edukacyjnych i zmiany podstawowych filozofii, która odbyła się na temat jedzenia mięsa. To naprawdę nie jest o wyeliminowanie mięsa całkowicie. Klucz jest w umiarkowanych ilościach i inteligentnych działań zmierzających do podniesienia wysokiej jakości, zdrowe mięso ze zwierząt, które są traktowane w sposób humanitarny. Powinniśmy domagać jakość nad ilość; czyli mięso podniesione w humanitarnych, zdrowych warunkach. Wynik byłby niższy wskaźnik produkcji mięsa, a następnie mniejsze marnotrawstwo zasobów naturalnych, takich jak ropa naftowa, wody i paszy, a ostatecznie znacząca redukcja obecności gazów cieplarnianych w naszym otoczeniu.

– autor artykułu